Magiska gratulationskort - Hundvalpar (Fraktfritt)

  • 99 kr

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet som levereras platt blir storslaget och mycket speciellt när det viks upp! Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen!

Här finns det hundvalpar i massor! Känner du någon som bara ÄLSKAR hundvalpar är det här det perfekta kortet. I själva verket är det så fint att det kanske till och med räcker som present! Skriv bara en hälsning på det vita fältet på baksidan så kommer mottagaren aldrig glömma vem som skickade det mest underbara kort de någonsin fått.

Här finns det fullt med hundvalpar att älska! Vem kunde ana att den gamla cykeln på gården kunde bli en underbar lekplats för små busiga valpar? Underbart charmiga små hundar som dyker upp på de mest oväntade ställen på kortet. 

Min favorit är den lilla vita hunden som har hoppat ner i en stövel. Vilken är din favorit?

Kortet är ca 16,5 x16,5 cm när det inte är uppvikt och det medföljer ett vitt kuvert som passar till kortet.

Det här är ett sprakande gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert. Skicka det till någon som vill få en verklig överraskning! Passar lika fint som födelsedagskort som t.ex. bröllopskort.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee