Kort med kuvert - En ding ding värld (Fraktfritt)

  • 39 kr

Kort med lite Picasso-känsla. Knasigt, med mycket färg och form. Hur tolkar du kortet? Motivet är fåglar i distinkta färger  som möter  inte lika dist

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Kort med lite Picasso-känsla. Knasigt, med mycket färg och form. Hur tolkar du kortet? Motivet är fåglar i distinkta färger  som möter  inte lika distinkta väsen - och alla verkar de vilja röra sig framåt. Det här är verkligen ett kort att fundera kring. Skicka det till någon du vill väcka tanken hos, eller låt ditt barn möta abstrakt konst och njut av de samtal som uppstår.

Du kan såklart även rama in det som det konstverk det är.

Det är ett dubbelt kort med bland insida där du kan skriva vad du vill. Ett passande kuvert medföljer. 

Från: Demurez

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee