Julkort med Gåvokuvert - Tomten med kuvertet (Fraktfritt)

  • 39 kr

Det här är ett väldigt speciellt julkort. På framsidan finns ett litet kort att lägga en gåva i. Det medföljer ett matchande kuvert till kortet.

Dela

Det här är ett väldigt speciellt julkort. Kortet är dubbelvikt och du kan som vanligt skriva din hälsning inuti kortet. Det som är speciellt är att på framsidan av kortet sitter ett litet kuvert fastklistrat. Här kan du lägga ner en liten hälsning eller julklapp till mottagaren. Kanske kan du lägga ner en liten peng eller ett presentkort till något roligt ställe? Nu är det bara fantasin som sätter gränser. Kanske skapar du en liten biljett som kan bytas in mot en heldag på stan? Eller lägger du ner några vackra små ting i kuvertet? Eller lägger du ner en första ledtråd som är början på en kedja av ledtrådar som leder fram till mottagarens julklapp? Det är som sagt bara fantasin som sätter gränserna...

Motivet på kortet är dessutom upphöjt vilket gör det till ett extra lyxigt kort.

God Jul och Gott Nytt År står det med glittrande bokstäver över motivet.

Dubbelt kort med tom insida där du kan skriva din julhälsning. Det medföljer ett matchande kuvert.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee