Julkort med kuvert - Leksaksbutiken (Fraktfritt)

  • 49 kr

Ett otroligt härligt julkort med en julig leksaksbutiken. Är det kanske Mr Humblebees egen butik? På kortet står det It´s Christmas Time. Kuvert medföljer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett otroligt härligt julkort med en julig leksaksbutiken. Är det kanske Mr Humblebees egen butik?

På kortet står det It´s Christmas Time.

Kortet är guldfoliepräglat och format efter motivet för en lyxigare känsla och insidan är utan text så du kan skriva din egen julhälsning.

Kortet kommer med ett rött kuvert
Storlek: 170 x 120 MM

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee