Julkort med kuvert - God Jul till barnbarnen (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt, stort kort med snögubben som leker med de små rävbarnen. Det är glitter på delar av kortet och texten är skriven med rött guld för en lyxig känsla.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt, större kort med snögubben som leker med de små rävbarnen. Det är glitter på delar av kortet och texten är skriven med rött guld för en extra lyxig känsla.

På kortet finns texten "For the Grandchildren Love you Lots!

I kortet finns texten "It's Christmas!... and it won´t be long before Santa's on his way. He'll be bringing nice surprises just for you on Christmas Day. With Love."

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee