Julkort med kuvert - Grön jul (Fraktfritt)

  • 59 kr

Ett riktigt fint kort i grönt med gulddetaljer.På kortet står det God Jul. Motivet är upphöjt och vissa delar förstärkta med guld för en lyxigare känsla. Kuvert

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett riktigt fint kort i grönt med gulddetaljer.

På kortet står det God Jul. 

Motivet är upphöjt och vissa delar förstärkta med guld för en lyxigare känsla. Dessutom är ett antal röda "rubiner" fastsatta på motivet för att förhöja det ytterligare.

I kortet finns ingen text vilket gör att du har gott om plats att skriva din egen hälsning.

Ett passande kuvert medföljer till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee