Kort med kuvert - Happy Birthdaytårtan (Fraktfritt)

  • 39 kr

Härligt kort med tårtan med alla ljusen. På kortet står det Happy Birthday. Dubbelvikt kort med passande kuvert. Kortet har inget text i sig.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt kort med tårtan med alla ljusen. På kortet står det Happy Birthday. Detaljer på kortet är förhöjda och indränkta i guld för en lyxigare känsla.

Dubbelvikt kort med passande kuvert. Kortet har inget text i sig vilket gör att du kan skriva din egen hälsning.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee