Kort med kuvert - Nytt hem (Fraktfritt)

  • 49 kr

Känner du någon som ska flytta till ett nytt hem. Att flytta kan vara både spännande och lite otäckt eftersom allt känns så ovant på det nya stället.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Känner du någon som ska flytta till ett nytt hem. Att flytta kan vara både spännande och lite otäckt eftersom allt känns så ovant på det nya stället. Då kan det kännas underbart att få en hälsning från en kär vän som ett välkomnande till det nya huset. 

Här finns ett mycket sött litet kort med den lilla igelkotten som lutar sig bakåt och läser en god bok i sitt nya hem.

På kortet finns texten "A new home. Congratulations". Texen och vissa detaljer på kortet är förhöjda med guld för en extra lyxig känsla.

Kortet är dubbelvikt och har ingen text på insidan. Det medföljer ett passande kuvert till kortet. 

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee