Enkelt kort - Belle & Boo - Sjöjungfrur (Fraktfritt)

  • 19 kr

Ett vykort med Belle & Boo. Här hittar ni vackra sjöjungfrur som sitter och väntar på en sten. Det är ett enkelt kort av vykortsmodell. Kortet har en vacker mat

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett vykort med Belle & Boo. Här hittar ni vackra sjöjungfrur som sitter och väntar på en sten.

Det är ett enkelt kort av vykortsmodell. Kortet har en vacker matt finish. Inget kuvert medföljer.

Vackert att ge bort med en hälsning på en present, skicka till kär vän eller rama in och hänga upp på väggen.

Storlek: 105x148mm.

Gjort av 100% återvunnet, strukturerat och oblekt papper.

Från: Belle & Boo

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

____________________________________

En dag ropade den lilla flickan Belle på sin kanin Boo och de hoppade in på en boksida och började sina äventyr tillsammans. Sedan dess har de förtrollat föräldrar, morföräldrar och barn med alla sina fina berättelser.
Genom den illustrerade världen, full av oskuldsfull charm, påminner oss vännerna om friheten och fantasin som vi upplevde i vår egen barndom, långt bort från dagens surfplattor och TV-skärmar.
Det är en värld där fantasin inte har några gränser, där barn uppmuntras att utforska och leka. En värld där barn kan vara barn.
Så välkommen till World of Belle and Boo, kom in. Det är dags för dina äventyr att börja ...