Kort med kuvert - Tårtbalansen (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt kort med underbara rosa och röda toner. Här kommer tårtan! Men oj vilken stor tårta! Inte konstigt att det kan vara svårt att hålla balansen.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt kort med underbara rosa och röda toner. Här kommer tårtan! Men oj vilken stor tårta! Inte konstigt att det kan vara svårt att hålla balansen när man ska bära på den.

Fint kort att skriva något fint i och ge bort till någon som du tycker om. 

Kortet är gjort på återvunnet papper och tryckt med miljövänligt bläck.

Ett dubbelt kort med kuvert. Kortet är blankt inuti så du kan fylla det med vad du vill.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee