Kort med kuvert - Kuvertparad med blomster (Fraktfritt)

  • 49 kr

Det här är ett väldigt speciellt kort. Kortet är dubbelvikt och du kan som vanligt skriva din hälsning inuti kortet. Det som är speciellt är det lilla kuvertet.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Det här är ett väldigt speciellt kort. Kortet är dubbelvikt och du kan som vanligt skriva din hälsning inuti kortet. Det som är speciellt är att på framsidan av kortet sitter ett litet kuvert fastklistrat. Här kan du lägga ner en liten hälsning eller present till mottagaren. Nu är det bara fantasin som sätter gränser. Kanske skapar du en liten biljett som kan bytas in mot en helkväll på stan? Eller lägger du ner några vackra blomblad i kuvertet? Eller lägger du ner en första ledtråd som är början på en kedja av ledtrådar som leder fram till födelsedagsbarnets present? Det är som sagt bara fantasin som sätter gränserna...

Ett dubbelt kort med passande kuvert att stoppa det i. Kortet är blankt inuti så du kan fylla det med vad du vill.

OBS! Det lilla kuvertet är vitt och inte grönt som på bilden. Däremot har det stora kuvertet som du stoppar ner kortet i samma grönfärg som det lilla har på bilden.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee