Självlysande stjärntecken från Moulin Roty

  • 149 kr

Stora Björn, Karlavagnen, Pegasus... Här får du tio små kort med olika stjärnkonstellationer att lära dig känna igen. I asken finns också självlysande stjärnor.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Stora Björn, Karlavagnen, Pegasus... Här får du tio små kort med olika stjärnkonstellationer att lära dig känna igen. I asken följer det också med självlysande stjärnor att sätta upp i ditt rum. Nu kan du ligga i sängen och titta upp på stjärnhimlen när du släckt lampan på kvällen. Då kan du öva dig på stjärnbilderna du tidigare lärt dig!

Design: Moulin Roty, Frankrike

___________________________________

Mr Humblebee älskar de fina leksakerna från Moulin Roty. Vackra att se på och roliga att leka med. Hållbara och tidlösa leksaker som kan användas i flera generationer.

Moulin Roty är ett franskt varumärke och alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar fantastiska familjer av olika djur och dockor i läckra tyger av bästa kvalitet. Alla deras figurer har en söt historia bakom sig och tillhör alltid en serie/familj.