Var är min muffins?

  • 149 kr

Matcha och samla läckra muffins i detta roliga spel för små bagare! Försök samla så många färgglada muffins som möjligt. Alla med olika smaker, allt från chokla

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Matcha och samla läckra muffins i detta roliga spel för små bagare! Försök samla så många färgglada muffins som möjligt. Alla med olika smaker, allt från choklad till jordgubbar till citron. Kom ihåg att vara artig så att de andra spelare vill dela sina muffins med dig! Spelaren som samlar flest cupcakes i slutet av spelet är vinnaren.

Perfekt för att lära sig vilka saker som hör ihop, lära sig räkning och sociala färdigheter. Where's My Cupcake innehåller också ett välsmakande cupcake-recept som du kan baka hemma!

Från Orchard Toys