Spela kula med kulor som lyser i mörkret!

  • 69 kr

Vilket fint vårtecken när barnen börjar spela kula ute på gården. Kanske blir det extra roligt med kulor som lyser i mörkret? Fem självlysande kulor.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Vilket fint vårtecken när barnen börjar spela kula ute på gården. Är det någon som kommer ihåg hur man gjorde? Grunden är att ha lite fina kulor som andra vill vinna. Sen gäller det bara att öva sig på att bygga pyramider och bli bra på att träffa. Dela upp kulorna mellan er, stega upp ett lagom avstånd och sätt igång och se vem som är bäst på att träffa.

En extra cool sak är att dessa kulor lyser i mörkret (om du först laddat dem under en lampa". Dessa snygga självlysande kulor är tillverkade av handgjort glas som innehåller fosforescerande partiklar som absorberar ljus och senare släpper ut det igen när det blir mörkt. 

Kul om du vill spela i mörkret! 

Innehåll: 1 stor kula (ca Ø 2,5 cm) och 4 små kulor (ca Ø 1,6 cm) samt en liten manual för tre bra spelidéer (på tyska och engelska, se översättning nedan)

Spel 1: (Bowling) Placera den stora kulan på ett bord eller på golvet. Ställ er på lämpligt avstånd från kulan och försök att träffa den stora kulan med de små. Blir det svårare eller lättare om ni släcker lampan och spelar i mörkret?
Spel 2: (Boule) Kasta först iväg den stora kulan. Försök sedan att nå så när den som du kan med de små kulorna. När alla kulor har kastats är den kula som ligger närmast den stora den vinnande kulan.
Spel 3: (Hinderbana) Du kan själv skapa en hinderbana för kulorna. Ta hjälp av det du har hemma, t.ex. tomma toapappersrullar, böcker, pennor, gosedjur mm. Sedan ska ni försöka på de små kulorna att rulla genom hela banan utan att välta något av föremålen. Tips: För att göra det extra svårt kan ni se om ni klarar av samma bana med den stora kulan. Och kanske även i mörkret!

Ej för barn under 3 år eftersom det kan vara farligt att stoppa kulorna i munnen.