Lär dig addition med Pettson och Findus

  • 79 kr

Här gäller det att lägga ihop siffror så summan blir tio. Blanda korten väl och lägg dem i en hög med baksidan uppåt. I tur och ordning tar spelarna upp kort.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här gäller det att lägga ihop siffror så summan blir tio.

Regler

Blanda korten väl och lägg dem i en hög med baksidan uppåt. I tur och ordning tar spelarna upp ett kort från högen. Så fort en spelare har kort på handen som tillsammans blir tio lägges dessa kort framför spelaren på bordet.

Om spelaren nu är utan kort väntar denne på sin tur och tar då upp ett nytt kort. När korthögen på bordet är slut så räknar spelarna samman sina poäng. Ett poäng för varje kort i den egna högen, minus ett poäng för varje kort kvar på handen. Den som samlat flest poäng har vunnit. Spelet kan fortsätta i flera omgångar, skriv bara upp poängtalet och addera.

© Sven Nordqvist

Spelet består av en kortlek som kommer i en liten genomskinlig ask. Det gör att spelet inte tar mycket plats och passar utmärkt att ta med sig på en resa.

För två till fyra spelare. 

Innehåller 47 spelkort. 

Passar från ca 4 år.