Spel med Galna Kockar (Crazy Chefs)

  • 149 kr

Crazy ChefsLek med maten! Var med kockarna i detta tokiga kök och samla allt som behövs för den måltid som finns på din spelplatta. Skaffa sedan

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Crazy Chefs
Lek med maten! Var med kockarna i detta tokiga kök och samla allt som behövs för den måltid som finns på din spelplatta. Skaffa sedan en tallrik och vänta på att maten ska bli klar. Den som först serverar en hel måltid vinner spelet.
2-5 spelare, 

Låda 19,3x14,2x5 cm.

Ca 3-6 år

Regler på svenska medföljer

Från Orchard Toys

_____________________.

Spelregler

Bli den spelare som först samlar alla ingredienser och köksredskap på sin platta, tar upp en tallrik och ”lagar till” sin rätt.

Hur du spelar
Varje spelare väljer en kockplatta. De fyrkantiga korten med ingredienser och köksredskapsprids ut på bordet med bildsidan nedåt. De formade tallriks- och måltidskorten läggs åt sidan.
Den yngsta spelaren börjar med att vända på ett fyrkantigt kort.
Om föremålet på kortet finns med på spelarens kockplatta, läggs kortet ovanpå bilden. Om föremålet på kortet inte finns med på spelarens platta, läggs det tillbaka på bordet med bildsidan nedåt. Spelet går vidare till personen på spelarens vänstra sida.
När en spelares platta har fyllts, ska man när det blir ens tur nästa gång snurra på snurran. Om snurran pekar på en tallrik, tar spelaren en tom tallrik och placerar den i händerna på kocken på den egna plattan. Om snurran inte pekar på en tallrik, går spelet vidare till nästa spelare.
När en spelare tagit upp en tallrik, måste man också ”laga till” måltiden åt sig. När det blir ens tur nästa gång, snurrar man på snurran igen. Om snurran pekar på ett barn som sitter vid bordet, är rätten färdiglagad och man tar det måltidskort som passar in på den egna plattan och placerar det på sin tallrik för att vinna spelet. Om snurran inte pekar på ett barn vid bordet, går spelet vidare till nästa spelare.
OBS! Spelet kan fortsätta även sedan den första spelaren är färdig för att få se vem som kommer tvåa och trea o s v.

Vinnare
Vinnaren är den spelare som är först med att samla ihop alla ingredienser och köksredskap på sin platta, ta upp en tallrik och laga sin måltid.

15 minuter
Ca 3-6 år
2-5 spelare
Bra present