Drömträdet (Pocketversion) - Ett samarbetsspel eller pussel för hela familjen

  • 199 kr

Det här är ett resespel/pussel i en mycket trevlig liten förpackning. Det är underbart när inte spel tar för mycket plats i hyllan.Här ska ni hjälpa den lilla e

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Det här är ett resespel/pussel i en mycket trevlig liten förpackning. Det är underbart när inte spel tar för mycket plats i hyllan.

Här ska ni hjälpa den lilla ekorren att bygga sina drömmars träd genom att använda de olika grenarna. 

Det är som en blandning mellan ett spel och ett pussel. Ni ska försöka hitta grenar som ni kan bygga vidare på för att tillsammans få ihop ett så stort träd som möjligt.

Antingen kan vi helt enkelt tillsammans försöka hitta bitarna ni behöver genom att vända upp alla bitar och tillsammans plocka ihop det som behövs. Det här blir en meditativ stund för familjen där ni hjälps åt att lösa problemet. Det blir samma känsla som att lägga ett pussel tillsammans. Bitarna är så vackra så de kan med fördel ligga kvar på vardagsrumsbordet så att era gäster kan lägga några bitar när de är på besök.

Andra alternativet är att ni gör det till en tävling. Ni kan då utgå från 5 brickor var. Om du inte kan lägga ut någon av dina brickor får du ta upp en bricka från bordet. Vinnaren är den som först gjort sig av med alla sina brickor.

Från ca 5 till 103 år.

Illustrationer av Can Seixanta

Tillverkad av återvunnen papp och papper

Från Londji