Mistibooh - Kortspelet som lyser i mörkret! från Djeco

  • 139 kr

Spännande spel som är självlysande och lyser när du släcker lampan. Ruskigt och mysigt att spela utan att se något annat än korten som flyttas...

Spännande spel som är självlysande och lyser när du släcker lampan.

Ruskigt och mysigt att spela utan att se något annat än korten som flyttas fram och tillbaka...

Reglerna liknar det klassiska Svarte Petter även om stämningen så klart blir totalt annorlunda med detta spel...

2 - 4 spelar

Från Djeco

_____________________________________

Spännande kortspel där det gäller att inte ha den svarta katten på handen när spelet är slut. Kortleken har en "glow in the dark"-effekt.

Innehåll: 33 kort (32 kort att föra samman och en grå katt)

Vad spelet går ut på: Det gäller att inte ha den gråa katten på hand när spelet är slut

Spelregler: Den yngste deltagaren börjar. Man spelar i tur och ordning. Medsols. Dela ut alla korten. Spelarna ser efter om de har några par. Om de har det, lägger de fram dem rättvända. Därefter börjar man spela. Den första spelaren drar ett kort, vilket som helst, av sin granne till vänster. Om spelaren kan bilda ett par med detta nya kort lägger han eller hon paret framför sig. Om det inte är möjligt att bilda ett par behåller han eller hon kortet. Sedan är det följande spelare (den som just har blivit av med ett kort) som står i tur att ta ett kort av sin granne till vänster. Och så vidare. Alla kort ingår i par utom Mistigri!! Det är bäst att inte behålla det ...

Ännu roligare och lite otäckt: Den självlysande färgen gör att man kan spela i mörkret. Då måste man först lägga ut alla korten i dagsljus eller lampljus ett par minuter. I mörkret blir sedan alla vita delar av bilderna självlysande.

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.