Bingo - Räkna med siffror och djur

  • 169 kr

Ett roligt och pedagogiskt matchningsspel som kombinerar siffror och skogens djur. Varje spelare får ett spelbräde med sex rader som de ska försöka fylla.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett roligt och pedagogiskt matchningsspel som kombinerar siffror och skogens djur. 

Varje spelare får ett spelbräde med sex rader som de ska försöka fylla. Hjulet med den snurrande pilen läggs mitt på bordet tillsammans med polletterna, som ska ha samma sida upp. Den första spelaren snurrar pilen och när den slutligen stannar på ett djur tittar spelaren på sitt spelbräde och räknar hur många av detta djur som finns (eller vilken rad djuret finns på). Sedan gäller det att hitta en pollett med siffran som motsvarar detta antal och placera den på sitt bräde, på rätt rad. Spelet fortsätter sedan med nästa spelare som snurrar på pilen. Om pilen stannar på ett djur du redan har en pollett för så går turen vidare till nästa spelare.
Den spännande jakten på rätt djur och pollett fortsätter tills någon spelare lyckas fylla alla platser på sitt bräde och vinner spelet! 

För att anpassa svårighetsnivån har polletterna två sidor - en med siffror och en med prickar. Innan spelet sätter igång väljer ni vilken sida och svårighet ni vill använda. 

Spelet är tillverkat av FSC®️ certifierad kartong och papper. 

Innehåll: 4 spelbräden (19,5 x 14,5 cm), 1 hjul med snurrande pil, 24 dubbelsidiga polletter. 

Speltid: ungefär 15 minuter.

För 2-4 spelare

Från ca 4 år till ca 6 år

Från franska Djeco.