Kotakote- Spel med former från Djeco

  • 159 kr

Klurigt och kul kortspel där du snabbt ska försöka hitta de två kort med figurer som tillsammans återskapar den gemensamma bilden genom att använda rätt former.

Klurigt och kul kortspel där du snabbt ska försöka hitta de två kort med figurer som tillsammans återskapar den gemensamma bilden genom att använda rätt former. Här gäller det att vara observant, och också kunna se en bild från flera håll! Bra träning för både blick och överblick. Ett spel som förutom att det är väldigt roligt, tränar upp både reaktionsförmåga och kreativitet. Toppen att samlas runt en regnig dag vid köksbordet, eller en solig dag på en filt på gräsmattan!

Innehåller 54 kort.

Från ca 6 år

Från Djeco

ca 15 minuter
Från 6 år
2-6 spelare 
Bra kalaspresent till barnkalas
Bra på resa. 

__________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.