Katudi - Vackert spel om att hitta det som beskrivs

  • 269 kr

Katudi är ett spel som handlar om språket. Lyssna på beskrivningen, observera rutorna på spelplanen och var snabb! Spelet har två olika nivåer.

Dela

Katudi är ett spel som handlar om språket. Lyssna på beskrivningen, observera rutorna på spelplanen och var snabb! 

Spelet har två olika nivåer, en nivå för nybörjare och en nivå för mer erfarna spelare. 
Välj den nivå ni vill spela, vem som ska vara spelledare samt vilket spelset ni ska använda (färgen på baksidorna på spelplanerna och korten ska stämma överens). Sen gäller det att vinna så många kort som möjligt. 
Spelledaren drar ett kort och beskriver vad kortet visar och den första som hittar motsvarande ruta på sin spelplan ropar ut färgsymbolen som anger vilken ruta det är - om symbolen är densamma som den på spelledarens kort vinner spelaren kortet, annars får den spelaren inte en till chans på det kortet.

Spelet innehåller 2 spelset för nivå 1 (varje set består av 3 stycken 9-rutors spelplaner samt en kortlek med 9 motsvarande kort) och 2 spelset för nivå 2 (varje set består av 3 stycken 12-rutors spelplaner samt en kortlek med 12 motsvarande kort) [totalt 6 spelplaner med 9 rutor, 6 spelplaner med 12 rutor och 42 kort] samt ett häfte med spelregler på 10 olika språk.

Från ca 6 till 10 år.

För 2-4 spelare.

Från Djeco.


_________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.