Kakafoni! - Ett spel där du ska leda dina medspelare rätt med djurläten

  • 199 kr

Du är vilse i den mörka skogen, det är natt och djurens olika läten är det enda som kan leda dig hem igen eftersom du inte ser något. Roligt spel för alla!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Du är vilse i den mörka skogen, det är natt och djurens olika läten är det enda som kan leda dig hem igen eftersom du inte ser något.

Ett roligt barnspel där en ska ha på sig en ögonbindel och alla andra ska låta som olika djur och på så sätt guida sin medspelare vidare. Den som blir guidad måste lita till sin hörsel när det gäller att få rätt guidning.

Ett roligt samarbetsspel där det gäller att ha bra minne eller vara bra på att härma djur.

2-5 spelare

Speltid ca 10 minuter

Ålder: 4-8 år

Från Djeco.

10 minuter
4-8 år
2-5 spelare
Bra kalaspresent

__________________________________________________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.