Güs - Ett magiskt vackert spel för hela familjen (Fraktfritt)

  • 629 kr

Ett enormt vackert spel med de underbara små Güs som ska rädda växterna med hjälp av kristaller.Den övre delen av spelplanen roterar ni runt.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett enormt vackert spel med de underbara små Güs som ska rädda växterna med hjälp av kristaller.

Den övre delen av spelplanen roterar man varje gång man slår pilar med tärningarna. Det gör att det alltid händer mycket och finns massor att titta på.

Vackra illustrationer av Beatrix Bohony.

Kommer en fin kartong som inte tar mycket plats (21,5x21,5x3,5 cm).

Spelets handling i korthet:
Güs är experter på växter och har gett dem alla roliga namn.. De har skapat hemliga recept för varje enskild växt, för att kunna bota dem. Endast en perfekt kombination av kristaller kan hjälpa växterna att bota sina ryggskott och ogrässjukdomar. De helande kristallerna måste samlas in på vissa ställen i skogen. Men träden rör på sig hela tiden och ändrar stigarna i skogen. Detta kan göra jobbet svårare eller lättare för Güs. När skogen rör på sig kan det också leda till oväntade möten med skogens magiska djur.

Målet med spelet är att samla in kristaller med rätt färger för att kunna hjälpa så många växter som möjligt. Spelaren som samlar in flest receptkort och läker flest växter vinner!

Från 5 år

För 2-4 spelare

Tid ca 20 minuter

Spelinstruktioner på svenska medföljer.

Här finns regler på andra språk.

Från Marbushka

_______________________________________________-


Marbushka, en ungersk leksakstillverkare, tar oss med till den magiska barndomsvärlden med hjälp av vackert utformade handgjorda spel. Marbushka började som en liten konstnärsverksamhet och blev sedan snabbt ett företag som täcker alla delar av produktionen - från design, tillverkning till försäljning. Eftersom de tyckte sig sakna något hos de leksaker, spel och pussel som fanns på marknaden har de ägnat sig passionerat åt att skapa leksaker av hög kvalitet med originalitet, ärlighet och lekfullhet som filosofi. Deras mål är att ge en ny mening åt barnens leksaker och att skapa en ny värld som barn och vuxna kan njuta av tillsammans.
Bakom Marbushka finns två kreativa människor - Beatrix Bohony och László Zöld, make och hustru som ville ge sin dotter Bojana något mer än vad som fanns i leksaksbutikerna. Deras dotter är deras ständiga inspiration, motivation och nyckelpersonen när det gäller att skapa och testa nya produkter.
Marbushka-leksaker tillverkas lokalt i Ungern av ekologiska, naturliga material, mestadels återvunna. De arbetar ständigt för att se till att deras påverkan på miljön är minimal. De har skapat en hållbar krets av partners, leverantörer, tillverkare och detaljhandlare som främst är små, familjedrivna företag.

ANSVAR - Förutom att skapa vackra och hållbara spel strävar Marbushka efter att arbeta miljömedvetenhet och hållbart under hela produktionen. Marbushkas försöker tänka miljövänligt i alla delar och det återspeglas också ibland i spelens innehåll. Pappret som används i produktionen är certifierade av FSC och PEFC, som garanterar att skogarna används i enlighet med de regelverk som styr. Återplantering och ansvarsfullt underhåll av skogen är en del av detta. Kartongerna till spelen är till 90% tillverkade av återvunnet papper.

HANDGJORT - Med undantag för själva tryckningen och bindning, tillverkas alla Marbushka-spel för hand. Handgjorda produkter har mindre påverkan på miljön.

NATURLIGT - Marbushka föredrar naturliga material så som papper, trä och tyg. Marbushka använder naturliga färger för att färga och skydda trädelarna i spelen.

FAIRTRADE - Marbushkas leksaker tillverkas främst i Ungern. Alla deras partners, leverantörer, tillverkare och detaljhandlare är små familjedrivna företag. Marbushka månar om arbetstagarnas villkor och därför har inga låglönefabriker har varit involverade i tillverkningen av Marbushkas spel.