Dripp Dropp - Ett vackert spel från 4 år

  • 495 kr

Vad är det som låter så konstigt? Det liksom drippar och droppar. Det är ljudet av regn som faller ner på bladen. Våra små vänner vandrade i skogen när regnet p

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Vad är det som låter så konstigt? Det liksom drippar och droppar. Det är ljudet av regn som faller ner på bladen. Våra små vänner vandrade i skogen när regnet plötsligt överraskade dem! Hur ska de nu ta sig hem utan att bli alldeles dyblöta? De får söka skydd under svampar och löv och springa mellan de olika regnskydden så att de inte blir blöta. Hemma väntar den mysiga stubbstugan med en sprakande brasa och varmt te som puttrar på spisen. Vi har en tävling! Vem kommer först hem?

Hela spelet är ett konstverk, med den vackra lådan, grafiken och de underbara miljöerna.

Från 4 år

För 2-6 spelare

Speltid ca 10 minuter

Spelinstruktioner på engelska medföljer.

Från Marbushka