Den magiska hatten - Ett spel med trolleri

  • 269 kr

Ett lite annorlunda minnesspel där du ska försöka lista ut vilket av de sex djuren som trollkarlen har trollat bort. Spelet spelas med 6 höga trollkarlshattar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett lite annorlunda minnesspel där du ska försöka lista ut vilket av de sex djuren som trollkarlen har trollat bort. 

Spelet spelas med 6 höga trollkarlshattar som döljer varsin bild på ett av djuren. Hattarna blandas och en hatt läggs slumpvis undan i asken utan att någon får se bilden inuti hatten - denna hatt är nu "borttrollad".
Sedan får en spelare i taget välja att antingen titta på bilden i en av de kvarvarande hattarna utan att visa de andra ELLER säga vilket djur hen tror är borttrollat. När en spelare har tittat i en hatt ska hen sedan sätta tillbaka hatten på bordet och byta plats på den och en av de andra hattarna medan de andra ser på.
Kan du hålla reda på vilka av hattarna du har kollat på? Det är inte så lätt som det kan verka.
Om en spelare väljer att säga vilket djur hen tror har trollats bort så får denna spelare kolla i den borttrollade hatten utan att visa de andra, och om gissningen var rätt så vinner hen omgången och en pollett med en trollkarlshatt.
Om gissningen var fel så får spelaren som gissade inte vara med på resten av omgången och får inte berätta vilket djur som hade trollats bort.
Den spelare som har vunnit två omgångar får polletten med trollstaven och har då vunnit hela spelet. 

Det finns också en variant på spelet för dem som tycker att de är experter - när en spelare har tittat i en av hattarna och bytt plats på denna och en annan hatt får hen dessutom välja att byta plats på ytterligare två valfria hattar.
Innehåll: 6 trollkarls-hattar i plast (med en bild inuti på varsitt djur), 6 fyrkantiga djurkort, 4 runda polletter med en bild på en trollkarlshatt, 1 rund polett med bild på en trollstav samt ett häfte med spelregler på 10 språk. 

Från ca 6 år.

Speltid: ungefär 10 minuter.

Från Djeco

___________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.