Bunny racing car från PlanToys (ekologiska leksaker)

  • 239 kr

Underbar liten kanin i en cool, ekologisk bil med vintagekänsla.Du kan svänga på hjulen vilket gör det extra roligt att köra runt med bilen.Från 12 månaderStorl

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Underbar liten kanin i en cool, ekologisk bil med vintagekänsla.

Du kan svänga på hjulen vilket gör det extra roligt att köra runt med bilen.

Från 12 månader

Storlek: 12x18x10 cm 

En ekologisk träleksak tillverkad av gummiträd som inte längre går att använda till gummiutvinning.

Från PlanToys

________________________________

PlanToys

Ekologiska träleksaker med pedagogisk tanke. Leksakerna är av mycket hög kvalitet och är tillverkade av gummiträd som inte längre går att använda till gummiutvinning.
Vissa produkter är tillverkade av massivt trä, andra av PlanWood® som är PlanToys egen uppfinning. När PlanWood® tillverkas tas rötter och annat spill tas tillvara, finfördelas och färgas in med organiska och vattenbaserade färger. Bindemedlet (1%) är även det organiskt. PlanWood® gör det möjligt att skapa former som skulle vara svåra att åstadkomma i massivt trä.