Speldosa och smyckeskrin - Blomsterälva

  • 289 kr

Ett ljuvligt vackert  smyckeskrin med två lådor. Underbart motiv med en blomsterälva som påminner lite om Elsa Beskows sagoväsen. Underbart vackert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett ljuvligt vackert  smyckeskrin med en liten låda. Underbart motiv på utsidan av speldosan, med en blomsterälva som påminner lite om Elsa Beskows sagoväsen. När locket öppnas möts du av ytterligare en älva,  som bjuder upp till dans. 

Levereras i en presentkartong med fönster. 

Från Trousselier

__________________________________

Trousselier är ett franskt företag som har över 30 års erfarenhet av att tillverka vackra leksaker. De har en lite gammaldags stil och är en älskad leverantör av klassiska barnrumsdetaljer som är synonymt med värme, ömhet och fantasi. Deras hantverk och kunskap är känt över hela världen. Trousselier har moderniserat den traditionella leksakstillverkningen och fortsätter att skapa kreativa, vackra och hållbara leksaker och inredning för barn. Trousselier älskas av både barn och vuxna.