Pussel Kroppen

  • 219 kr

Ett spännande pussel i flera lager där man lär sig om kroppen. Titta på hur det ser ut inuti oss och använd de olika dotorsredskapen för att leka.

Ett spännande pussel i flera lager där man lär sig om kroppen. Titta på hur det ser ut inuti oss och använd de olika dotorsredskapen för att leka. Fint och pedagogiskt pussel. Kul att titta på när man vill veta hur en doktor eller läkare arbetar.

Pussel: 21x21x1 cm.

Ask: 21x21x1 cm.

+3 år pga små delar.

Design: Tender Leaf Toys

____________________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.