Pussel - Dinosaurier och fakta (35 bitar)

  • 99 kr

Älskar du dinosaurier? Då är det här pusslet för dig! Fantastiskt, fint och fullt med fascinerande fakta! Visste du t ex att att en tand kunde bli 20 cm?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Älskar du dinosaurier? Då är det här pusslet för dig! Fantastiskt, fint och fullt med fascinerande fakta!  Visste du t ex att att en tand kunde bli 20 cm lång, och att många dinosaurier hade fjädrar?

I mitten finns ett "vanligt" pussel. Runt mittenmotivet finns det en massa djur, detaljer och fakta och här gäller det att pussla ihop rätt bild med rätt rubrik. Pedagogiskt och kul!

Pusslet ligger i en ram och du lägger det också i ramen, så det blir lite lättare att hitta rätt bitar. Det tar inte heller mycket plats vid förvaring eftersom det kommer utan någon stor låda.

Rampussel 35 bitar

Material: Återvunnen papp

Från Larsen