Pussel - Dags för fika (15 bitar)

  • 99 kr

Här är ett fint pussel med coola dinosaurier och andra djur som levde för länge sedan. Pusslet ligger i en fin ram och du lägger det också i ramen.

Här är ett fint pussel med alla djuren som samlas för att fika tillsammans.

Pusslet ligger i en fin ram och du lägger det också i ramen, så det blir lite lättare att hitta rätt bitar. Dessutom tar pusslet mycket mindre plats än om det skulle ligga i en låda.

En rolig detalj är att pusselbitarna inte är som traditionella pusselbitar. Istället ser vissa bitar ut som saker. Kan du se vad de förställer?

35 bitar.

Från Larsen

________________________________


Larsen Pussel är en norsk pusseltillverkare som tillverkat pussel i norska Flekkefjord redan 1953. Larsen Pussel är fortfarande, 50 år senare, ett familjeföretag med målet att tillverka pussel av hög kvalitet och gärna med en pedagogisk inriktning.
Larsen gör kvalitetspussel av kraftig hårdkartong så att de blir både hållbara och lätta för barn att greppa.

Larsens pussel har ofta en ram som pusslet läggs i. Det gör att pusslet inte kommer i någon låda vilket gör att det tar minimalt med plats vid förvaring.

Något som kan vara bra att tänka på när man väljer pussel är att barn ofta hellre lägger ett lite lättare pussel många gånger än ett svårt. Om pusslet blir för svårt tappar mindre barnet snabbt både intresse och tålamod.

Larsens pussel har ofta olika former på pusselbitarna och det gör pusslen extra roliga och spännande att lägga. En del pusselbitar är formade som djur och andra roliga saker. Det blir en extra utmaning för barnet att hitta vilka pusselbitar som föreställer något speciellt.