Liten Adventskalender - Julgran med julklappar (Fraktfritt)

  • 59 kr

Fin liten adventskalender med julgran och julklappar som väntar på att delas ut! Det här är ett julkort med kuvert som också är en kalender med kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Fin liten adventskalender med julgran och julklappar som väntar på att delas ut!

Det här är ett julkort med kuvert som också är en adventskalender. Skicka det till någon som ett tidigt julkort eller räkna själv ned dagarna till jul genom att öppna en lucka om dagen.

Storlek: 11,5 x 16,3 cm 

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee