Små Adventskalendrar som julkort- Sagolik vinter - Många olika att välja bland (Fraktfritt)

  • 59 kr

Julkalender med gammeldags motiv. Söta små adventskalendrar med medföljande kuvert om du vill skicka det till en vän. - Snabba leveranser.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härliga små adventskalendrar med vackra motiv i ett sagolikt vinterlandskap. 

Många fina motiv att välja bland.

Förtrollande vackra små kort i ett fint litet julkortsformat och det medföljer ett kuvert om du vill posta det till någon. Kortet är dubbelt så att du kan skriva en hälsning på insidan av kortet.

Kalenderkorten är ca 11,5x17 cm.

Alla kalendrarna har fullt med silverglitter.

Pris per styck. Vilken är din favorit? Välj själv vilken adventskalender du vill ha.

Här hittar du en massa andra kalendrar i julkortsstorlek

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee