Första boken om mig - Gissa hur mycket jag tycker om dig

  • 209 kr

Pappaharen och Barnharen har gjort succé som bok och i tv, och nu kommer den fina fylla-i-boken i efterlängtad nyutgåva. Boken har 64 sidor.

Dela

Pappaharen och Barnharen har gjort succé som bok och i tv, och nu kommer den fina fylla-i-boken i efterlängtad nyutgåva.

Boken har 64 sidor.

___________________________________

Tyckt av de som läst:

"Väldigt fin bok som man kan läsa många minnen i framtiden. Gillar att man kan börja fylla i från graviditeten. Den får en 4 av mig då den var väldigt lång och kan bli svårt att komma ihåg att vad man ska fylla i om man inte sitter med boken ofta.."
Lotta

"Fin och mysig bok som ger möjlighet att dokumentera lite under graviditeten, barnets första år och även plats för minnen längre fram. Skulle varmt rekommendera den som baby shower present ❤️💙"
Diana

"Det här är en fet bok! När den väl är ifylld, så är detta verkligen inget man bara bläddrar igenom som en "kul grej" - utan den kan istället verkligen läsas. Jätte fin :)"
Sanna

"Härliga sidor med möjlighet att skriva, lägga upp bilder och förvara föremål som ex. Bebis hårtuss, BB dokument etc. då det finns en ficka i boken."
S

"En fantastisk bok som är stilren och har vackra bilder. Lätt att fylla i vilket inte lämnar en enda rad tom."
Emelie

"Boken är jättemysig precis som "Gissa hur mycket jag tycker om dej".
Det finns plats för mycket anteckningar från barnets första tid.
Kul att man också kan skriva ner lite om hur priser var då och vilka som styrde landet då."
Mormor