Lekar med prinsesstema till barnkalas

  • 119 kr

Fem roliga lekar till barnkalaset! Nu slipper du känna press för att komma på roliga aktiviteter till barnkalaset. Här är ett helt kitt med fem roliga lekar.

Fem roliga lekar till barnkalaset!

Nu slipper du känna press för att komma på roliga aktiviteter till barnkalaset. Här är ett helt kitt med fem roliga lekar och tävlingar. Bra blandning av lekar där ni tar det lugnt och där ni rör på er. I en del lekar springer deltagarna runt för att leta och i andra lekar sitter man runt ett bord och försöker se vilken sak som är borta.

Fantastiskt vackra illustrationer på alla de olika delarna.

De lekar som följer med är: Skattjakt, observationslek, gissningslek, teckningslek och imitationslek. Ni väljer själva om ni vill leka alla lekarna eller om ni väljer ut de ni tycker verkar roligast.

Deltagarna behöver inte kunna läsa men måste kunna samarbeta och lyssna på instruktioner.

Dela in barnen i två lag. Lagen får poäng för varje delmoment och kämpar för att ha flest poäng i slutet för att bli det vinnande laget som får öppna skattkistan!

Vissa av lekarna kräver lite förberedelse från föräldrarna. T.ex. Skattjakten kräver att föräldrarna gömmer de medföljande sakkorten i förväg, utan att barnen ser!

Det medföljer svenska instruktioner till alla moment och lekar.

Skattkistan är tom, så den får ni själva fylla med det pris som ni tycker att det vinnande laget ska få :-)

För 4 till 16 spelare

Passar 5-9 åringar.

Från Djeco.

___________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.