Extra bildsnurror till sago-ficklamporna - Savannen

  • 109 kr

Här kommer tre stycken extra bildrullar till dig som redan har en sagoficklampa! Istället för att köpa en till ficklampa med nya berättelser köp extra rulle.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här kommer tre stycken extra bildrullar till dig som redan har en sagoficklampa!

Istället för att köpa en till ficklampa med nya berättelser, räcker det att du köper ett paket med dessa extra bildrullar. Här får du små diabilder som berättar tre sagor från savannen med djuren som bor där Lys med lampan mot väggen i ett mörkt rum och klicka fram de olika bilderna. 

Bilderna visar ungefär vad som händer men du får själv hitta på alla detaljer och berätta historien på ditt sätt!

3+ på grund av smådelar.

OBS! Ficklampan medföljer ej. Du behöver ha en sagoficklampa för att kunna se på bildrullarna. Klicka på länken nedan för att komma till sagoficklamporna

Här hittar du sagoficklampor och alla varianter på bildrullar.

Design: Moulin Roty, Frankrike

______________________

Mr Humblebee älskar de fina leksakerna från Moulin Roty. Vackra att se på och roliga att leka med. Hållbara och tidlösa leksaker som kan användas i flera generationer.

Moulin Roty är ett franskt varumärke och alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar fantastiska familjer av olika djur och dockor i läckra tyger av bästa kvalitet. Alla deras figurer har en söt historia bakom sig och tillhör alltid en serie/familj.