Extra bildsnurror till sago-ficklamporna - Cirkus

  • 89 kr

Här kommer tre stycken extra bildrullar till dig som redan har en sagoficklampa! Istället för att köpa en till ficklampa med berättelser finns här tre til

Här kommer tre stycken extra bildrullar till dig som redan har en sagoficklampa!

Istället för att köpa en till ficklampa med nya berättelser, räcker det att du köper ett paket med dessa extra bildrullar. Här får du små diabilder som berättar en saga från cirkusens magiska värld. Lys med lampan mot väggen i ett mörkt rum och klicka fram de olika bilderna. 

Det följer med tre fina små berättelser på de olika bild-karusellerna: 

1. The circus comes to town!
2. Panic in the menagerie!
3. Run for your life!

Bilderna visar ungefär vad som händer men du får själv hitta på alla detaljer och berätta historien på ditt sätt!

3+ på grund av smådelar.

OBS! Ficklampan medföljer ej. Du behöver ha en sagoficklampa för att kunna se på bildrullarna. Klicka på länken nedan för att komma till sagoficklamporna

Här hittar du sagoficklampor och alla varianter på bildrullar.

Design: Moulin Roty, Frankrike

______________________

Mr Humblebee älskar de fina leksakerna från Moulin Roty. Vackra att se på och roliga att leka med. Hållbara och tidlösa leksaker som kan användas i flera generationer.

Moulin Roty är ett franskt varumärke och alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar fantastiska familjer av olika djur och dockor i läckra tyger av bästa kvalitet. Alla deras figurer har en söt historia bakom sig och tillhör alltid en serie/familj.