Ficklampa med berättelser 'Les Jolis Trop Beaux'

  • 199 kr

Släck taklampan, tänd den lilla ficklampan och föreställningen kan börja!En ficklampa med små diabilder som berättar en saga. Lys med lampan mot väggen i ett mö

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Släck taklampan, tänd den lilla ficklampan och föreställningen kan börja!

En ficklampa med små diabilder som berättar en saga. Lys med lampan mot väggen i ett mörkt rum och klicka fram de olika bilderna. Kommer med tre olika bild-karuseller.

Moulin Rotys serie 'Les Jolis Trop Beaux' innehåller ett helt gäng med knasiga figurer. De är sydda i varma färger och har en förkärlek för prickar. Inte precis den tjusigaste skaran, men absolut den mest kärvänliga.

Tre fina små berättelser följer med:

1. POP! What a big soap bubble!
2. A small sledge ride?
3. Photograph day!

Bilderna visar ungefär vad som händer men du får själv hitta på alla detaljer och berätta historien på ditt sätt!

Ficklampan är ca 12 cm

3+ på grund av smådelar och pga att ficklampan innehåller ett litet batteri.

Tips!
När du får ficklampan sitter det en liten flärp för batteriet. Den ska du dra bort för att ficklampan ska fungera. När du satt i en rulle med bilder, tänt ficklampan och riktat den mot en vägg ser du att bilderna troligen ser ganska suddiga ut. För att få dem tydligare behöver du använda zoomen vilket du gör genom att vrida på ringen som sitter längst fram på ficklampan. Ofta behöver den vidas ut ganska långt för att hitta den optimala skärpan. Vrid dock inte för mycket så att ringen ramlar av. Nu kan du njuta av de fina bilderna och snurra på hjulet för att mata fram nya bilder.

Här hittar du alla de olika varianterna på sago-ficklampor.

Från Moulin Roty