Lär dig klockan med ugglan från Le Toy Van

  • 289 kr

En lära-klocka i trä med tim- och minutvisare. På ugglan kan man vända ögonen från öppna till stängda. Milda färger i matt finish.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En så otroligt fin uggla i trä som kan hjälpa dig att lära dig klockan med hjälp av vridbara tim- och minutvisare. Du kan stänga och öppna ugglans ögon beroende på om tiden avser natt eller dag. Milda, vackra retro färger på denna kvalitetsleksak där du lär och och leker på samma gång.

Storlek: 14,5x5,5x20,5 cm. 

Design: Le Toy Van, England

____________________

Le Toy Van är ett familjeföretag som startade 1995 i England. Le Toy Van vet att barn har små händer men en enorm fantasi. De tillverkar unika leksaker som är gjorda för äventyr och fantasilekar. 

Den sista finishen på leksakerna görs för hand för att leksakerna ska bli så fina som möjligt. De tillverkar fantastiska träleksaker som hjälper barnen att utveckla sina förmågor genom olika rollspel. Klassiska, retroleksaker med en modern tvist som är pedagogiska och mycket bra för att öva upp både finmotoriken och samspelet med andra.