Vänner i musiken - Små kompisar från Djeco

  • 159 kr

För dig som tycker om musik kommer här ett underbart litet par som verkligen är med på noterna! Simfonie spelar gärna gitarr och maraccas och följeslagaren Bess

För dig som tycker om musik kommer här ett underbart litet par som verkligen är med på noterna! Simfonie spelar gärna gitarr och maraccas och följeslagaren Bess finns alltid bredvid, redo att förstärka takt och ton. Simfonie har rörliga armar och vridbart huvud.  Låt dessa små vänner alltid påminna dig om musiken i livet! Du kan ta loss gitarren från Simfonies hand och sen sätta fast den igen. Figurerna har utsökta små detaljer och vackra färger.

Från 4 år.
Storleken på förpackningen är: 9,5 x 12,5 x 4 cm

Från Djeco.

___________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.