Utvikbart dockhus - La Maison

  • 259 kr

Välkommen in i denna franska, färgsprakande dröm till dockhus. Här är allt gjort av papper och du viker själv ut ditt hus. Underbara färger och former.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Välkommen in i denna franska, härliga dröm till dockskåp. Här är allt gjort av papper och du viker själv ut ditt hus. 

Underbara färger och former gör att det verkligen kommer pryda sin plats på hyllan när det inte används men om du känner för att stuva undan det viker du bara ihop huset och det tar då inte mycket plats.

Tack vare husets flyttbara väggar kan huset göras om till många olika varianter och kan bli upp till 1,5 meter långt om du sätter ihop alla delarna. Här finns plats för de stora fantasierna! 

Inredningen och väggarna i dockhuset är fulla av målningar och utsmyckningar. Här finns också en exotisk trädgård.

Från 6 år och uppåt....för vem blir egentligen för gammal för något som är så här vackert?

Huset kommer ouppvikt och lådan är då 35x24x5cm och väger 640 g.

OBS! De lösa föremålen (dockan, bilarna och gunghästen) som syns på bilderna, följer inte med i förpackningen. Istället får du använda egna dockor som du säkert har i någon form hemma. Eller varför inte skapa egna dockor i papper som passar bra att bo i detta inspirerade pappershus?