Dockhusdjur -Hund från Tender Leaf Toys

  • 129 kr

Den här ljuvliga lilla hunden kommer med hundkoja, matskål och ben. Antingen kan du ha den till som ett komplement till ditt dockhus eller för att leka med helt

Den här ljuvliga lilla hunden kommer med hundkoja, matskål och ben. Antingen kan du ha den till som ett komplement till ditt dockhus eller för att leka med helt separat. Tillverkade i trä och detaljrikt målade. 


Förpackningen är ca 14x7,5x14 cm

+3 år pga små delar

Design: Tender Leaf Toys

____________________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.