Vem äter...? - Pekbok

  • 99 kr

Vem gömmer sig i äpplet och bland bladen?En färgsprakande och charmig pekbok för de allra minsta! Den här gången ställs frågan vem äter ... maskrosblad? Kottar?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Vem gömmer sig i äpplet och bland bladen?

En färgsprakande och charmig pekbok för de allra minsta! Den här gången ställs frågan vem äter ... maskrosblad? Kottar? Spagetti? Vi leker tittut med bl a kaninen, ekorren, apan och björnen.

Tjocka blad, perfekta för de minsta.
____________________________________

Omdömen:

"Fullträff! En enkel med samtidigt finurlig pekbok... Härliga färgkombinationer och rytmisk och lekfull layout gör att man inte har något emot att läsa många, många gånger."
Tidningen Vi Föräldrar

"Mitt barns favoritbok hela första året! (och fortfarande popis vid 16 mån) Rolig att läsa och barnet får med ledtrådar gissa vad som finns på nästa sida."
Amelie