När tomtarna vaknar

  • 179 kr

I den här boken får du veta vad en speciell tomtefamilj gör när de vaknar efter julen. Berättelsen är skriven på rim och innehåller otroligt fina bilder.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

I den här boken får du veta vad en speciell tomtefamilj gör när de vaknar efter julen. Berättelsen är skriven på rim och innehåller en otrolig och rolig blandning av gammalt och nytt. Illustrationerna är gjorda av Sara N Bergman. Hennes bilder är målande, beskrivande, fantasifulla och humoristiska med mängder av små överraskande detaljer.

_____________________________

Tyckt om boken:

"Detta var en fin och rolig bok med mycket humor. Man blir överraskad. Det är både traditionellt och modernt. Mysigt att få följa nissarna och se vad de gör under och efter jul."
Gustavs bokhylla

"Underbar bok för både barn och vuxna. Jättefina bilder, mysiga.
Roligt att läsa på rim, barnen blir mer engagerade.
Även om man inte tror på tomten är berättelsen bra."
Gunilla

"Barnbarnen, 5 st på 4-7 år älskar den! (och farmor/mormor)
Roliga rim, överraskande berättelse o fina/roliga bilder där det finns mycket att upptäcka!"
Gerd

"När tomtarna vaknar är en fin och lite annorlunda berättelse om tomtar. I den får vi veta vad tomtarna gör när de inte firar jul. De visar sig både käka pizza, träna på gym och slå in klappar. Boken är skriven helt på rim, vilket gör den väldigt rolig och lätt att läsa. Texten är skojigt skriven och framkallar en del skratt. Illustrationerna är utsöta med mängder av roliga små detaljer. Det är en bok som både sonen och jag gillade mycket. Det är kul att få se en ny del av tomtarnas liv! Boken riktas mot ålder 6-9 år och där känns det som den passar in fint!"
Villivonkansbooks

"Denna julberättelse är en rolig blandning mellan en traditionell berättelse med Tomten, Tomtemor och tomtenissarna.
Men samtidigt så har den en modern twist nämligen - vad gör de när det ej är jul?
På rim får vi följa en berättelse när julen är slut och alla är ruskigt trötta på julmat - så då blir det pizza!
Och när det är dags för att skicka tomtekläderna på tvätt får de fel kläder levererade tillbaka - så de blir en brokig skara tomtenissar klädda som superhjälte, ballerina, nyckelpiga osv.
Genom otroligt fina illustrationer får vi följa nissarna under deras vardag och historian avslutas med att hela gänget drar på solsemester med släden men lovar att komma tillbaka i lagom tid för jul.
En rolig annorlunda julsaga alltså. Hela boken är skriven på rim och det tycker jag Lena Hultgren lyckas bra med. Att skriva en bra bok på rim som barnen också tar till sig verkar vara en konst, men hon lyckas. Rimmen är välskrivna samtidigt som texten är konkret så det blir lätt för barnen att hänga med i sammanhanget.
En rolig, lite tokig men stämningsfull berättelse."
Barnboksfamiljen

"När tomtarna vaknar är en helt underbar bilderbok på rim. En berättelse om vad tomten och hans nissar gör när det inte är jul. Illustrationerna är helt underbara! Det här blev en favorit direkt! "
@barnbokstips