Bröderna Grimms sagovärld - Samlingsbok med flera sagor

  • 219 kr

Sagorna bakom Disneyfavoriterna Törnrosa, Askungen, Rapunsel och Snövit, i originalversion. Klassisk sagosamling med bröderna Grimms bästa berättelser.

Dela

Sagorna bakom Disneyfavoriterna Törnrosa, Askungen, Rapunsel och Snövit, i originalversion. Klassisk sagosamling med bröderna Grimms bästa berättelser, alla rikt illustrerade av konstnärer som Eva Eriksson, Lan Lööf, Magda Korotynska och Andréa Räder.

De bästa och mest välkända klassiska sagorna av bröderna Grimm i en vacker presentbok för alla åldrar. Trollbinds av de tidlösa sagorna som tillsammans med mustiga, färgsprakandebilder bildar en praktfull sagoskatt – ett sagoarv att föra vidare från generation till generation.

Denna sagoskatt omfattar 22 sagor. Här finns alla de kända sagorna som Törnrosa, Askungen, Rödluvan, Hans och Greta, Snövit, Grodkungen och många fler, men också ovanligare berättelser som Päronskaft, De tolv bröderna och Den duktige lille skräddaren. Boken avslutas dessutom med ett fascinerande faktaavsnitt om bröderna Grimms egna sagolika liv och tid.

_______________________

Tyckt av de som läst:

"De suveräna illustrationerna lättar de dramatiska texterna så att upplevelsen totalt blir stor för barnet man berättar och när det kan läsa själv. Vacker bok med djup!"
Leif

"Bra med korta sagor som man kan läsa för barnen strax innan läggdags. Lärorik då den innehåller ord som inte alltid används i vardagligt tal"
MH

"Trevligt att återuppleva klassiska grymma och sedelärande sagor. Lagom med bilder. Mina 4-åriga barnbarn lyssnar intresserat när jag läser godnattsagor."
Martin

"Boken är gedigen till både form och innehåll där åtskilliga av Grimms insamlade historier presenteras med suggestiva illustrationer av bl a Jan Lööf. Boken uppskattas hos oss av både stor som liten och kan varmt rekommenderas!☺️"
Patrik