Lilla tomten - En julbok för de minsta

  • 99 kr

Åh, Lilla tomten har så mycket att stå i! Gårdens alla djur är hungriga. Vem ska ge dem mat, om inte Lilla tomten? Lilla tomten går med mat till djuren.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Åh, Lilla tomten har så mycket att stå i! Gårdens alla djur är hungriga. Vem ska ge dem mat, om inte Lilla tomten? Lilla tomten går med mat från djur till djur tills alla är mätta och nöjda. Men Lilla tomten själv då? Vem tänker på honom? Hur ska han kunna äta sig mätt?

Lilla tomten får de minsta barnen följa med på en matrunda på bondgården i juletid. Det är precis så mysigt och juligt som det ska vara!

_____________________________

Tyckt om boken:

"Detta är en trevlig liten julberättelse med en söt liten tomtenisse som hjälper till på gården. Texten är enkel och på de flesta uppslag finns det bara två meningar men det är allt som behövs för att föra berättelsen framåt med hjälp av bilderna som i sig berättar allt. Illustrationerna är tydliga och visar på både en liten snäll (och söt) tomte och på djuren han matar utan att ha en massa detaljer runt det centrala i bilderna. Det gör att det passar bra för de yngsta läsarna att mysa och berätta runt. Jag gillar verkligen bildspråket och färgsättningen i boken då den känns väldigt lättsam men samtidigt mysig och berättelsen är trevlig med lagom mycket spänning."
eftermiddagste.se

"En bok utvald till en liten flicka på drygt året. Hon gillar djur och böcker. Nu fick jag med en av julens huvudpersoner - tomten. Allt med illustrationer som tilltalar ett litet barn och med lättläst text som barnet vill höra om och om igen.."
Christina

"Detta är en gullig och mjuk julbok för de yngsta. Både i illustrationsstil men även i själva handlingen.
Den lilla tomtenissen har fullt upp med att besöka alla olika djur på gården för att mata dem. Han går från djur till djur tills alla är mätta. Men sen då? Nu är den lilla nissen hungrig! Men oj! Nissen råkar ramla ner i gröten, som tur var är djuren tillbaka och hjälper honom upp. Äntligen får alla vila tillsammans i en gosig hög.
Denna boken är som sagt väldigt gullig på alla sätt och vis. Fint med en julbok som tar till vara det intresse och engagemang för djur som ofta finns hos de yngsta barnen.
Bokens text är tydlig och konkret med grammatiskt korrekta meningar, något som logopeder brukar rekommendera i böcker för de yngsta barnen."
Barnboksfamiljen på Instagram