Tända lampan - En jättemörk historia

  • 139 kr

Lilla grisen behöver hjälp! Det är mörkt precis överallt och det händer spännande saker i huset. Men man ser ju ingenting! Kan du tända lampan?

Dela

Lilla grisen behöver hjälp!
Det är mörkt precis överallt och det händer spännande saker i huset.
Men man ser ju ingenting!
Kan du tända lampan?

Tända lampan är ett interaktivt bilderboksäventyr för alla som tycker att det är spännande och kanske lite läskigt med mörker. För när ljuset är tänt, är det ju sällan så otäckt som man tror...
Följ med grisen genom huset och hjälp honom tända lampan så får du också se!

Evalotta och Ola Belin (Stockholm) jobbar båda med barnkultur och design på heltid. Tillsammans har de skapat Tända lampan, som är deras tredje barnbok. Tidigare har de gett ut pekböckerna Titta maten och Titta väder på annat förlag.

_____________________

Tyckt av de som läst:

"Barnen älskar att få trycka på knappen och se vad som väntar på andra sidan. En liten pärla."
Johan Erlandsson, Kommunalarbetaren

"Det är mörkt överallt och det händer spännande saker i huset. Men man ser ju ingenting. Kan du hjälpa till och tända lampan?
Tända lampan är en söt liten bok om det läskiga som döljs i mörker. Första gången vi läser den är sonen på helspänn, han är själv mörkrädd. Men boken är väldigt avdramatiserande, när lampan tänds är det inte alls läskigt utan har sin förklaring. Efter första gången vi läst boken så är sonen taggad och vill läsa den igen och igen. Det är roligt att hjälpa till att tända lampan och visa grisen att det inte är farligt. Boken riktas mot ålder 3-6 år, den passar väl in där men även till något äldre, som sonen som snart blir 7 år. Tända lampan är ett underhållande äventyr i mörker med stor charm och fantastiskt söta illustrationer till. Rekommenderas särskilt till den lite mörkrädda men även andra barn som gillar att delta aktivt i boken."
Kaffeläsaren