Kotten, grisen och lilla vännen

  • 159 kr

En kväll inne hos Kotten när allt är lugn och rohörs gnissel ifrån grinden - nån vill komma in och bo. En som är vilsen och längtar hem till mamma.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En kväll inne hos Kotten när allt är lugn och ro
hörs gnissel ifrån grinden - nån vill komma in och bo.
En som är vilsen och längtar hem till mamma.
och snälla Kotten säger meddetsamma:
"Kom in och sätt dig lilla vän.
I morgon blir allt bra igen!"

Fin och stämningsfull berättelse om den lilla grisen som inte hittar sin mamma. Lena Andersons mjuka pastellbilder är alldeles bedårande.

_____________________________

Tyckt om boken:
"Vår son fick kotten, grisen och lilla vännen i present när han föddes - efter 3 månader var den sönderläst och gick inte att hitta att köpa någonstans. Som tur är kan vi sagan utantill och "kotten" är efter 2 år fortfarande den stående godnattsagan. När vår dotter föddes gick den i tryck igen så hon fick den i present och vår son fick en ny ❤❤"
Kotten

"Såååå mysig högläsningsbok. Vackert språk."
Emma

"Jag älskar den här boken och kärleken mellan mamman och dottern. Jag har svårt att inte börja gråta varje gång jag läser den. Väldigt vackra och ovanliga rim"
Kristin