En bok

  • 149 kr
  • 99 kr

Det här är en bok. Gör som den säger så får du se vad som händer... "En bok" är en interaktiv bok för den minsta. Det är en genialt enkel och lekfull bok.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Det här är en bok. 

Gör som den säger så får du se vad som händer...
"En bok" är en interaktiv bok för den minsta. Det är en genialt enkel och lekfull bok där barnet hela tiden påverkar vad som händer på nästa uppslag. En högläsningsbok som kommer att roa både små och stora. Tänkt för barn mellan 0-5 år.

Hervé Tullet är en av Frankrikes mest kända konstnärer och illustratörer. Hans mål är att göra lekfulla böcker som inte gjorts tidigare. Böcker som överraskar och sätter igång fantasin.
 _________________________________________________________________

Tyckt av de som läst:

"Genial i sin enkelhet."
Eyes

"Underbar bok! Sonen älskar den:) Den är så annorlunda i jämförelse med andra barnböcker, här får barnet verkligen vara med och "trolla" själv. Rekommenderas starkt!"
Veronica