Drömdjur - En godnattresa

  • 149 kr

Underbart magisk godnattsaga från bästsäljande bilderboksmakaren Emily Winfield Martin. Drömdjur är en godnattsaga som ­säkert kommer att förtrolla många.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbart magisk godnattsaga från bästsäljande bilderboksmakaren Emily Winfield Martin.

Drömdjur är en godnattsaga som ­säkert kommer att förtrolla många barn och vuxna med sina magiska bilder. Här tar ­barnens gosedjur med oss på en resa till drömmens rike, där varje uppslag bjuder in till en magisk värld att försjunka i. De vackra verserna tål att läsas om och om igen under många kvällar framöver.

32 sidor.

Passar åldrarna 3-6 år.

Så här skriver Barnboksbloggen:

"Boken är alltså en slags resa mot drömmarnas värld, en passande bok att läsa som godnattsaga eftersom den är lågmäld, stillsam, fantasifylld och innehåller flera av de element man förknippar med dröm och sömn. Texterna är korta, rytmiska och rimmande, endast fyra rader per uppslag. Ändå är de poetiska och samspelar otroligt bra med illustrationerna och stämningen i boken. Illustrationerna är i en retroinspirerad stil. De får ta plats och breder ut sig över hela uppslagen med texten insprängd. Det är just också illustrationerna som är bokens stora behållning. Emily Winfield Martin är konstnär och hon har skapat unika bilder som man kan titta länge på och verkligen drömma sig bort i. De påminner lite om bilderna i Alice i underlandet. Även här är det magi, övernaturliga väsen och uppseendeväckande detaljer mitt i alla de vackra bilderna."