Hej hösten! - En fin bok för de minsta

  • 139 kr

Leka löven, plaska pölen, samla kottar. Vad mer kan du göra på hösten? En pekbok med härliga bilder på höstiga aktiviteter för de yngsta.

Dela

Leka löven, plaska pölen, samla kottar. Vad mer kan du göra på hösten? En pekbok med härliga bilder på höstiga aktiviteter för de yngsta.

___________________________________________________________________

Tyckt av de som läst

"Boken har potential att bli en favorit för både vuxna och barn ..."
Mona Örjes,

"Treåringarna tycker: De är lite för gamla för den här boken, eftersom de börjar bli vana vid mycket längre böcker, men hade roligt när de diskuterade saker som de själva tycker om att göra som barnen i boken gjorde. Mamman tycker: Jag gillar att blanda läsningen för mina barn mellan sådant som är svårare och sådant här som inte är så svårt men ändå engagerande. Alla saker som barnen i boken gör, tycker mina barn också om att göra (och vi råkar ha en väldigt snigeltät tomt), vilket gjorde att det var lätt att prata minnen med dem samtidigt som vi läste boken. Illustrationerna är jättesöta och visar precis på vad som händer, så barnen har inga problem att läsa den här på egen hand. För målgruppen passar den här perfekt."
mariasbokhylla

"Titta hösten! är en gullig pekbok med fina illustrationer med korta, tydliga och repeterande meningar. Boken utspelar sig i höstmiljö och sidorna är gjorda av papper."
Gustavs Bokhylla

"Vackert illustrerade bilder med motiv som visar vanliga saker att göra på hösten vilket ger en härlig igenkänning och det blir lätt att prata om innehållet.
Det enda som hade kunnat göra den ännu bättre vore om den hade funnits med hårda sidor - då mitt barn har en tendens att läsa sönder böcker med papperssidor. Nu var sidorna rätt tåliga (bättre än vissa), men det hade som sagt passat mitt barn bättre med hårda sidor."

Sofia N

"Hej hösten! är en mycket fin pekbok som uppmuntrar både till läsning och aktivitet då den både innehåller fina höstiga bilder och text för de allra minsta. Det jag gillar lite extra med boken är att den är mångfacetterad då den innehåller bilder på många olika barn som ser ut på olika sätt. Det är en perfekt bok då den känns lagom lång så lyssnaren inte tappar intresset under läsningen."
Bokslukarfeministen